info@sample.com 0212595995
    نحوه ضدعفونی میوه و سبزیجات در برابر کرونا
    ضدعفونی میوه و سبزیجات

    ضدعفونی مواد غذایی

    ویروس کرونا تبدیل به رایج ترین بیماری در سراسر دنیا شده و در تمامی جوامع درصدد کاهش تلفات ناشی از این بیماری و کاهش انتشار ویروس هستند.

    با توجه به عملکرد این ویروس، نحوه ورود آن به بدن از طریق دهان و بینی است. در نتیجه مواد غذایی می تواند مساعدترین شرایط جهت انتقال بیماری را فراهم آورد.

    از طرفی زندگی بدون کالاهای اساسی امکان پذیر نیست. پس باید به دنبال روشی بود تا از سلامت مواد غذایی اطمینان حاصل کرد. ضدعفونی کردن مواد غذایی یک راه حل قطعی است تا از مصونیت مواد غذایی در برابر کرونا اطمینان حاصل کنیم.

    در این پست می خواهیم روش های ضدعفونی میوه و سبزیجات را بررسی کنیم و ببینیم کدام روش ضدعفونی باعث از بین رفتن ویروس کرونا از روی مواد غذایی می شود.

     

    قبل از شروع ضدعفونی، دستانتان را بشویید.

    قبل از پرداختن به مبحث ضدعفونی میوه، سبزیجات و ضدعفونی سیب زمینی و پیاز ابتدا باید به این نکته مهم اشاره کنیم که قبل از شستن مواد غذایی، دستان خود را بشویید.

    هر چقدر از میزان اهمیت شستن دستها برای جلوگیری از ابتلا به کرونا بگوییم، کم است.

    ضدعفونی میوه

    ضدعفونی میوه

    میوه ها از زمان چیده شدن از روی درخت تا رسیدن به دست شما از مراحل مختلفی عبور می کند. در هریک از این مراحل امکان انتقال ویروس کرونا بر روی آنها وجود دارد البته نمی توان با اطمینان گفت. اما به هر حال احتمالش وجود دارد. در نتیجه قبل از مصرف میوه بهتر است آن را ضدعفونی کنید.

    اما چه روشی برای ضدعفونی میوه موثر است و می تواند ویروس کرونا را از روی سطح آن پاک کند علاوه بر این برای سلامتی نیز مضر نباشد.

    پزشکان و محققان برای ضدعفونی سطوح از ترکیب وایتکس + آب (مقادیر ۱ به ۱۰) را پیشنهاد می دهند. همین مسئله موجب شده تا عده ای جهت ضدعفونی مواد غذایی به خصوص ضدعفونی میوه و سبزیجات از وایتکس استفاده کنند.

    در اینجا باید بگوییم اینکار نه تنها سلامت شما را حفظ نمی کند بلکه بدن شما را در برابر بیمارهای مختلفی قرار می دهد. در مقاله ” مضرات وایتکس برای بدن ” می توانید تاثیرات منفی ای که این شوینده شیمیایی بر روی بدن می گذارد را مطالعه کنید.

    در صورتی که از وایتکس برای ضدعفونی مواد غذایی استفاده می کنید خود را از معرض ابتلا به کرونا دور کرده و صد در صد خود را در معرض ابتلا به انواع بیماری های تنفسی و گوارشی قرار می دهید.

    حال برای ضدعفونی میوه از چه چیزی استفاده کنیم؟

    سرکه؟

    سرکه از درجه اسیدی پایینی برخوردار است و لذا ضد عفونی کننده مناسبی برای کرونا نیست. در نتیجه نمی تواند ویروس کرونا را از روی میوه پاک کند.

    تاکنون بهترین راه برای ضدعفونی کردن میوه ها شستن آنها با مقدار بسیار کمی مایع ظرفشویی است.

    برای شستن میوه ها، آنها را درون سینک یا تشت آب پر کنید. یک قطره کوچک مایع ظرفشویی را درون دستتان بمالید تا کف کند و سپس کف حاصله را درون آب حل کنید.

    پس از چند دقیقه به خوبی آبکشی کنید.

    ضدعفونی سبزیجات

    ضدعفونی سبزیجات

    براساس گفته های سازمان بهداشت جهانی ویروس کرونا موجود روی مواد غذایی در اثر حرارت از بین می رود.

    بنابراین سبزیجات پس از طبخ کامل ایمن هستند و شستشو به روش معمول کفایت می کند.

    سبزیجاتی که به صورت خام مصرف می شود کمی متفاوت است و می بایست ضدعفونی گردند.

    در رابطه با سبزی ها، تشتی را پر آب کنید و یک قطره مایع دستشویی را درون آن حل کنید. سپس سبزی ها را درون تشت قرار دهید و بالا پایین کنید.

    در رابطه با هویج و فلفل دلمه و گوجه نیز قبل از اینکه آنها را درون یخچال گذاشته و یا پوست بگیرید در مقدار کمی مایع بشویید.

     

    ضدعفونی سیب زمینی و پیاز

    سیب زمینی و پیاز جزء مواد غذایی ای هستند که قبل از مصرف پخته خواهند شد. در نتیجه حرارت ویروس های احتمالی را از بین می برد.

    پس از خرید آنها را از نایلون خارج سازید و سر جایشان قرار دهید. در هر بار مصرف آنها را با آب بشویید. سپس درون غذا استفاده کنید. حرارت می تواند ویروس ها را از بین ببرد.

    درباره این مطلب دیدگاهی ارسال کنید